Sayfalar

Translate

27 Eylül 2011 Salı

Renkli Pantolonlar

Yazın ardından sonbaharda içimizi kaplayan kasvet havasını ister istemez kıyafetlerimize de yansıtıyoruz. Eğer sonbaharı enerjik geçirmek istiyorsanız kesinlikle renkli pantolon modasına ayak uydurmalısınız :]

Her bedene, her zevke ve her bütçeye uygun birbirinden renkli pantolonlarla ve tabiki doğru stil önerileri ile bu sonbahar çok şık görüneceksiniz !

     Renkli Pantolon Kullanım Klavuzu

1-Renkleri Dengeleyin !

Pantolonunuz yeteri kadar renkli olduğu için kıyafetinizin geri kalanını nötr renklerden (beyaz.bej.ekru gibi) seçmelisiniz.

2-Derli Toplu Görünün!

Yüksek belli pantolonları düz kesimli, sade bir bluzla ya da gömlekle kombinleyin ve seçtiğiniz parçayı pantolonunuzun içine sokarak giyin. Vücudunuzun ne kadar hoş göründüğüne siz bile şaşıracaksınız!


Eğer kalçalarınızı kamufle etmek istiyorsanız uzun bir tunik ya da blazer bir ceket tercih edebilir, kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz !


3-Sade Olun!


Bilekte biten ya da kısa paçalı skinny modellerde babet; dökümlü ve bol paçalı modellerde ise platformlu ayakkabılar tercih edin. Ayakkabının rengini de mümkün oldukça sade seçin ( ki en iyisi ten rengi bir ayakkabı ile kombinlemek).


Aksesuarlarınız ise yüzük veya bileklikten ibaret olmalı. Aksi takdirde fazla karmaşa yaratırsınız ve ortaya hiç hoş bir görüntü çıkmaz !


"STİL ÖNERİSİ :: skinny olanları babetler ve çizgili bir tshirtle giyerek Audrey Hepburn gibi görünebilirsiniz :] "




Pin It

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder